Beste belegger,

Een persoonlijk bericht van Francis en Michiel. We hebben namelijk een mooie boodschap voor u.

Vorig jaar, rond deze periode, hebben we bij BeursBrink ebooks geïntroduceerd. Nu was dat in 2017 natuurlijk niet zo heel speciaal, maar de onderwerpen wel.

Samen met ons team hebben we bijvoorbeeld geschreven over marihuana en vanadium. Grondstoffen die onze abonnees letterlijk honderden procentpunten winst hebben opgeleverd.

Maar we schreven ook over investeringen die op lange termijn veel geld gaan opleveren: het blauwe goud bijvoorbeeld. En zonne-energie.

Onze visie achter deze ebooks

Omdat wij beleggen zien als iets wat je doet voor de lange termijn, vinden we ook dat onze gidsen daarop moeten aansluiten.

Dat betekent dat je bij ons de updates altijd gratis ontvangt en nieuwe versies van de gids ook kosteloos krijgt toegestuurd.

 • Altijd gratis updates van de gids
 • Nieuwe versies gewoon per mail verstuurd
 • En géén jaarlijkse abonnementskosten

Met andere woorden… als je bij ons een ebook met beleggingsinformatie koopt, krijg je nieuwe versies van die gids altijd gratis.

Te mooi om waar te zijn?

Dat klinkt natuurlijk als een prima deal: je koopt een keer een ebook, en daarna hoef je nooit meer bij te betalen.

Zit er dan geen addertje onder het gras?

Nee, geen addertjes. Wel een hele logische verklaring: ook wij moeten de boeken updaten. Geen enkele belegger heeft namelijk iets aan een gids met informatie die al lang niet meer up to date is.

En als wij de boeken toch moeten updaten, dan kost het ons niets extra’s om de ebooks weer digitaal toe te sturen naar de eerdere gebruikers.

Dat we daar heel serieus in zijn, blijkt uit de updates die we dit jaar hebben verstuurd:

 • Januari 2018: nieuwe kooptip marihuana rapport
 • Januari 2018: update biotech rapport, met nieuwe kooptip
 • Februari 2018: update van de kobalt en lithium gids
 • Maart 2018: nieuwe sectoranalyse marihuana rapport
 • Juli 2018: nieuwe update voor marihuana rapport
 • Augustus 2018: nieuwe update voor het blauwe goud rapport
 • September 2018: update van de vanadium gids met nieuwe kooptip
 • Oktober 2018: nieuwe kooptip voor het marihuana rapport
 • November 2018: update van het Grijze Tsunami rapport
 • November 2018: update van China als Energie grootmacht
 • November 2018: update van de Solar Gids

Voor al deze updates, hebben abonnees nooit een euro extra hoeven te betalen. Ze kregen de gidsen gewoon gratis toegestuurd, per mail.

En dat geeft direct aan waarom de ebooks in korte tijd zo ontzettend populair zijn geworden bij beleggers.

Een must have voor iedere serieuze belegger

Nu hebben we in november veel gidsen weer een nieuwe update gegeven. En zoals je ziet, zijn de andere gidsen ook allemaal recent voorzien van een update.

Wie vandaag de gidsen koopt, heeft dus meteen toegang tot recente edities met onze visie op deze bedrijven en sectoren.

Maar het mooiste van alles is natuurlijk dat je met de aankoop direct aanspraak maakt op de lifetime garantie, waarmee je altijd de nieuwe edities per mail krijgt toegestuurd.

De gidsen zijn super! Helder geschreven en mooie analyses. En op basis van rendement staan jullie met kop en schouders boven iedere aanbieder die ik ken. Ga zo door!

– Jan H. abonnee van meerdere ebooks

Even opletten: een fantastische aanbieding

Omdat we recent veel updates hebben uitgestuurd, is dit een perfect moment om de gidsen te kopen.

Nu rekenen we zeer schappelijke prijzen. Variërend van 99 euro tot 169 euro voor de ebooks. Daar krijg je dus jarenlang updates voor, zonder verder ooit bij te betalen.

Effectief betaal je dus maar een paar cent per dag. Maar nu begrijpen wij ook, dat je het bedrag in één keer moet voldoen. En dat telt met een paar ebooks al snel op.

Sterker nog: wie al onze ebooks koopt, is meer dan 1000 euro kwijt.

Gelukkig is er dit jaar sprake van mooie timing. Sinds de oprichting van BeursBrink, hebben we namelijk iedere Black Friday een stevige kortingsactie gedaan. En dit jaar, geven we de korting niet op onze modelportefeuilles, maar juist op onze ebooks.

Daarbij bieden we ons totale pakket van ebooks aan, tegen een fractie van de prijs.

Wat u krijgt bij dit pakket:

Het totale pakket van ebooks bij BeursBrink, bestaat momenteel uit 8 ebooks. Van marihuana tot langetermijninvesteringen zoals water…

Ons populairste product – de Marihuana Handleiding

Een jaar geleden werden we door veel beleggers nog voor gek verklaard.

Maar ondertussen zijn onze analyses voor marihuana goed voor rendementen tot 450% en is de marihuanasector er eentje om niet meer weg te denken uit het beleggerslandschap.

In deze gids geven we aan welke kandidaten wij als leidend zien voor een investering in de marihuanasector.

Bovendien leggen we je uit hoe je moet inspelen op marihuana en waar je als marihuanainvesteerder aan moet denken bij het inrichten van je portefeuille.

Met meer dan 4 bonusgidsen en updates, is dit het pakket in de Benelux voor marihuanabeleggers.

Voor de lange termijn – het Blauwe Goud

In deze gids hebben we een selectie gemaakt van bedrijven die goed profiteren van de belangrijkste grondstof op aarde: water. En met onze positieve visie op water staan we overigens niet alleen.

Zelfs oud-presidenten, kopen stukken grond op met natuurlijke waterbassins. Dat doen ze natuurlijk niets voor niets. Het is namelijk een kwestie van tijd, voordat overheden er achter komen dat er veel meer geïnvesteerd moet worden in het blauwe goud. En met ons ebook, laten we zien hoe je daar als belegger op in kan spelen.

In de gids vindt u 5 kooptips met heldere analyses om in te spelen op de ultieme langetermijnstrategie.

De Kobalt en Lithium gids

De tijd dat je als grondstofbelegger alleen maar kon investeren in olie, steenkool of staal, is nu wel voorbij. ‘Nieuwe’ grondstoffen zoals kobalt en lithium, domineren het grondstoflandschap steeds meer. Daarom ook deze kobalt- en lithiumgids.

In de gids beschrijven we verschillende ‘pure plays’ op lithium en kobalt. Dat wil zeggen dat we kijken naar spelers die zich voornamelijk toeleggen op lithium en kobalt en dit niet produceren als een bijproduct. Hierdoor heb je een ideale hefboom in handen om te profiteren van meer vraag naar deze twee grondstoffen.

China als energiegrootmacht

De media schrijft er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden.

De eerste stappen zijn al gezet: China is druk bezig om met nieuwe partners de rol van Amerika over te nemen. Het land heeft al grote contracten afgesloten met andere wereldmachten.

Er wordt zelfs al olie verhandeld in yuans, een bijzondere verschuiving: 70 jaar lang werd alles in dollars afgehandeld.

Het zijn de eerste tekenen van een nieuwe energiemacht in de wereld. China. Het land dat straks bijzonder veel energie nodig heeft, positioneert zich daar nu al voor. En in onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.

De grijze tsunami

Een sector waar je de komende 15 jaar plezier van gaat beleven? Maak kennis met de grijze tsunami en speel in op een unieke demografische verschuiving, die we in Europa en Noord-Amerika nog niet eerder hebben gezien: massale vergrijzing.

Met dit ebook laten we je zien hoe je kan profiteren van de vergrijzing en tegelijkertijd dividenden kan opstrijken tot wel 8%.

De Biotech Blauwdruk

Beleggers die de Biotech Rally hebben gemist, krijgen vandaag een nieuwe kans. Met de Biotech Blauwdruk heeft ons team 7 fantastische kooptips gevonden die samen goed zijn voor een miljardenkans waar nog maar weinig beleggers vanaf weten.

In dit rapport leer je direct waarom ‘Big Pharma’ zich zorgen moet maken over deze kleine en bijzonder kansrijke bedrijven.

Vastgoedgids 2018

In de vastgoedgids, kijken we naar unieke proposities binnen de vastgoedmarkt. Van Europees vastgoed, tot Canadese stenen en alles wat daar tussen in ligt. Dit boek is een absolute must-have voor iedere belegger.

Voor de vastgoedgids hebben we alles uit de kast getrokken. Vastgoed is voor ons zelf een belangrijke hoeksteen in een portefeuille, vanwege de solide rendementen, hoge dividenden en stabiele koersvorming.

In deze gids kijken we dan ook naar 10 vastgoedposities, met unieke eigenschappen. Van ultra penny stocks van een paar cent tot snelle groeiers: we bespreken de meest kansrijke posities voor 2018! Belangrijk: deze gids is uitgesloten van een lifetime garantie.

De Solar Revolutie

Over de hele wereld zijn politici het er eigenlijk wel over eens: de wereld moet meer energie gaan opwekken met groene stroom. Of het nu gaat om doelstellingen voor het gebruik van elektrische auto’s, of het installeren van zonnepanelen, groene stroom wordt steeds belangrijker.

En toch is de energieconsumptie voor maar 10% afhankelijk van zonne-energie.

Dat geeft twee dingen aan. Ten eerste: als belegger die investeert in energie, mag je andere bronnen (zoals olie) absoluut niet vergeten in de portefeuille. En ten tweede mag duidelijk zijn dat er enorme kansen liggen voor beleggers die nu in zonne-energie stappen.

De kans dat we over 10 jaar, met z’n allen veel meer groene stroom gebruiken, is nagenoeg 100%. En je kan wel nagaan, wat er gebeurt als het marktaandeel van zonne-energie stijgt van 10%, naar bijvoorbeeld 20%.

In het Ebook ‘De Solar Revolutie’ beschrijven we 5 aandelen die we kansrijk vinden om van deze sector te profiteren.

 • De Marihuana Handleiding (€169)
 • De Solar Revolutie (€169)
 • Vastgoed Gids 2018 (€169)
 • China als Energiegrootmacht (€149)
 • Het Blauwe Goud (€149)
 • De Grijze Tsunami (€149)
 • Lithium en Kobalt Handboek (€99)
 • De Biotech Blauwdruk (€149)

De totale waarde van dit pakket komt uit op 1.202 euro. Dat lijkt wellicht aan de hoge kant, maar realiseer wel….

Verschillende aandelen uit de diverse gidsen hebben al driedubbelcijferige winsten laten zien (juist ja, +100% of meer). Sommige posities zelfs tot 450%. In één jaar tijd.

Tel dat op bij het levenslange karakter van de gidsen en je hebt heel veel waarde als belegger.

Vandaag wordt die waarde nog net even wat aantrekkelijker…. Met oog op onze Black Friday kortingsweek, krijg je namelijk:

Meer dan 75% korting

Deze week is ons totale pakket aan ebooks, voor 299 euro te koop. Daarmee krijg je alles wat je normaal ook zou krijgen:

 • Het pakket ebooks
 • Met lifetime garantie
 • Alle updates altijd gratis per mail

Je betaalt nu dus 299 euro (daar heb je normaliter nog geen twee ebooks voor…) en krijgt daarmee ruim 75% korting.

Dit is natuurlijk een enorme korting, zeker met oog op de gratis updates die zullen volgen. Voor veel aanbieders van research is 299 euro de prijs voor een jaarabonnement.

Bij ons krijg je tijdens de Black Friday presale toegang tot 8 ebooks met lifetime garantie. Veel waarde, veel korting = een superdeal. Maak er dan ook verstandig gebruik van.

En er is meer….

Want beleggers die vandaag (en dit weekend intekenen), krijgen ook nog eens deze cadeau’s:

Cadeau #1: 1 maand gratis Dividend Smallcaps

We kunnen alvast een kort tipje van de sluier oplichten: begin december, komen we met een nieuw product. Gericht op smallcaps en dividenden.

En beleggers die intekenen op onze Ebook-actie, krijgen van ons 1 maand gratis, op het moment dat we Dividend Smallcaps lanceren (6 december 2018).

Cadeau #2: €75,- tegoed bij BeursBrink

Tja, tijdens Black Friday is het tijd om goed uit te pakken met kortingen. En dat doen we graag.

Daarom hebben we naast het volledige Ebook-pakket, ook nog een cadeaubon van €75,- beschikbaar gesteld. Deze cadeaubon kan u besteden aan andere producten van BeursBrink.

Cadeau #3: 12 maanden gratis Turbo Trading van Marktgevoel

We hebben de afgelopen weken meerdere keren contact gehad met Selwyn Duijvestijn van beurswebsite Marktgevoel.nl.

En Selwyn, hebben we bereid gevonden om u 12 maanden cadeau te geven bij Turbo Trading. Dat is het meest populaire product van Marktgevoel en gericht op actieve beleggers.

U dient enkel voor de activering van uw account te betalen. Dat kost letterlijk een halve euro (€0,5). Vervolgens krijgt u een jaar lang toegang tot alle Turbo Trades van Marktgevoel.

Alle cadeaus worden per mail toegestuurd, nadat het pakket is gekocht.

 

Bestel het ebook-pakket

Kosten: 299 (eenmalig) Ga verder

Na de betaling heb je via het accountoverzicht op BeursBrink.com direct toegang tot alle rapporten.

We zetten je daarna direct op de maillijst zodat je ook alle toekomstige edities per mail ontvangt (gratis!).

Wat krijg ik bij dit pakket?

Alle ebooks die wij momenteel verkopen: De Biotech Blauwdruk (€149), Lithium en Kobalt Handboek (€99), De Grijze Tsunami (€149), Het Blauwe Goud (€149), China als Energiegrootmacht (€149), Vastgoed Gids 2018 (€169), De Solar Revolutie (€169), De Marihuana Handleiding (€169).

De totale waarde van het pakket ligt boven de 1200 euro. We geven een korting van ruim 75%, waardoor je deze week slechts 299 euro betaalt.

Wat betekent de Lifetime Garantie precies?

De Lifetime Garantie is in het leven geroepen om beleggers beter te kunnen voorzien van up to date informatie, zonder steeds nieuwe kosten in rekening te brengen. Dat betekent dat iedere nieuwe editie van een ebook, altijd gratis naar bestaande abonnees wordt gestuurd.

Zo houden wij de boeken actueel (en kunnen we die ook aan nieuwe geïnteresseerden blijven verkopen) en kunnen beleggers blijven profiteren zonder steeds opnieuw een boek te moeten kopen.

Hoe ontvang ik de boeken?

De ebooks zijn in een PDF-formaat te downloaden op de website. Via uw accountoverzicht op BeursBrink kan u de ebooks downloaden. Met een PDF-reader (op moderne computers eigenlijk altijd standaard geinstalleerd en anders gratis te downloaden) kan u de ebooks inzien.

Hoe krijg ik de updates van de boeken?

Wij sturen de updates altijd via mail uit.

Meteen toegang tot alle ebooks? Stel dan vandaag uw pakket zeker en abonneer op het ebookpakket met enorme kortingen.

Verzilver uw 75% korting!

Kosten: 299 (eenmalig) Ga verder

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.