Op zoek naar explosieve rendementen op de beurs? Dan is er eigenlijk geen betere sector dan die met de kleinere bedrijven op de beurs.

Dat is namelijk een sector die bij veel beleggers en analisten niet op de kaart staat.

En dat is zonde. Want juist daar zijn de achterblijvers en meest kansrijke bedrijven binnen veel sectoren te vinden.

Niet voor niets kijken wij bij BeursBrink hoofdzakelijk naar mid- en smallcaps.

En het zoeken naar beleggingen op plaatsen waar de massa (nog) niet kijkt, heeft ons de afgelopen jaren op zijn zachtst gezegd geen windeieren gelegd.

U begrijpt, dit zijn resultaten waar we trots op zijn.

We krijgen logischerwijs dan ook veel reacties van blije leden die dankzij onze tips zeer mooie resultaten weten te behalen.

Toch merken we dat sommige beleggers het lastig vinden om nou precies te achterhalen welke van onze producten nou het best bij ze passen.

En daar komt nog bij: binnen al onze verschillende Rapporten en Ebooks zijn kansen te vinden. Dus waarop sluit je nu het best een abonnement af?

Om u daarbij de helpende hand te reiken, komen we nu met wel een heel unieke propositie. Iets wat we bij BeursBrink eigenlijk nooit doen omdat we overtuigd zijn van de waarde die u krijgt bij onze producten.

Toch bieden we u vandaag die unieke kans:

U kunt namelijk tegen een bizarre korting ons VIP-pakket afnemen en ontvangt dan TOEGANG TOT AL ONZE PRODUCTEN!

Voor wie nog niet bekend is met onze verschillende producten, vertellen we graag wat meer over de uiteenlopende beleggingsresearch die we aanbieden.

U krijgt namelijk toegang tot maar liefst:

  • Al onze 6 Rapporten
  • En alle 16 Ebooks die wij momenteel aanbieden.

Voor de 6 Rapporten (bijvoorbeeld het Europa Rapport of het True Value Rapport) die we aanbieden zoeken we naar kansen in een bepaalde regio of een bepaalde sector.

Per Rapport houden we een modelportefeuille bij en presenteren we onze leden maandelijks nieuwe kooptips.

Daarnaast krijgen leden van onze Rapporten ook wekelijkse updates waarin we inzoomen op de ontwikkelingen bij de verschillende posities. Voor de Rapporten worden posities gemiddeld een tot twee jaar aangehouden.

Voor onze Ebooks werkt dit wat anders. Hierbij geldt dat we heel specifiek ingaan op een bepaalde trend.

Voor de Ebooks houden we geen modelportefeuilles bij. We geven leden wel een overzicht van aandelen die wij voor dat specifieke thema als meest kansrijk zien.

Ook blijven we de aandelen die we tippen volgen en geven we aan wanneer we winst nemen, bijkopen of verkopen.

Maar omdat de Ebooks zich beperken tot specifieke trends, werken we dus niet (zoals wel bij de Rapporten) met een vast aantal kooptips per maand.

Als u een Ebook bij ons koopt, krijgt u gedurende uw abonnementsperiode trouwens ALLE updates gratis toegestuurd.

Het is dus niet zo dat u eenmalig een Ebook koopt over een trend en hierover vervolgens geen informatie meer van ons krijgt.

Het tegendeel is juist waar: we blijven alle aandelen op de voet volgen en komen met updates van het Ebook wanneer er iets verandert of om tussentijds te kijken naar de cijferupdates die de bedrijven presenteren.

  • Zo zijn er na de eerste uitgave van ons Edelmetalen Ebook in maart bijvoorbeeld alweer 4 updates verschenen voor leden.
  • Voor ons populaire Hydrogen Ebook verschenen dit jaar zelfs al 10 updates.

U ziet dus: we sturen niet slechts eenmalig per Rapport of Ebook een tip uit maar we blijven u altijd informeren over de posities die wij volgen.

En op dit moment hoeft u dus niet te kiezen voor een of enkele van onze diensten, maar kunt u toegang krijgen tot al onze producten als u het VIP-pakket bij ons afneemt.

Wat krijg ik precies als VIP-lid?

Om nog maar eens heel duidelijk te zijn. Als VIP-lid van BeursBrink krijgt u werkelijk ALLES.

U krijgt toegang tot al onze Rapporten en al onze Ebooks.

Hieronder vindt u een overzicht van alle regio’s, sectoren en trends waar u bij ons concrete beleggingstips over toegestuurd krijgt:

Rapporten:

 

Americas Rapport
Voor dit rapport kijken we naar kansen in Zuid-Amerika, Noord-Amerika en de Caribbean. Waarom? Er is simpelweg heel veel waarde te vinden in deze regio’s!


Azië Rapport
Veel beleggers zijn op dit moment erg pessimistisch over Azië en niemand lijkt te verwachten dat er verbetering komt. Dat zien we terug in de waarderingen. De geschiedenis leert ons dat juist dít mooie momenten zijn om in te stappen.


Europa Rapport
Een unieke formule in de Benelux waarbij we kijken naar kansrijke beleggingen in kleine en middelgrote bedrijven. Geen analyses van Shell of AkzoNobel, maar juist wel van de kleinere aandelen die bij de meeste analisten en beleggers onder de radar blijven.


Energy Rapport

Voor het Energy Rapport kijken we specifiek naar smallcaps. Dit rapport is dus bij uitstek geschikt voor energiebeleggers die geïnteresseerd zijn in kleinere bedrijven.

 


Dividend Rapport

Met het Dividend Rapport heeft u de ideale tool voor vermogensopbouw in handen. Met de (kleinere) bedrijven die we selecteren voor het Dividend Rapport profiteren we volop van het rente-op-rente-effect, door niemand minder dan Albert Einstein (niet voor niets) “de grootste uitvinding aller tijden genoemd”.


True Value Rapport

Voor het True Value Rapport kijken we uitsluitend naar manieren om met de goedkoopste aandelen van de beurs, superieure rendementen te scoren in de komende paar jaar.

 

Ebooks:


Retail Ebook

Het is een sector die geen enkele belegger momenteel in portefeuille wenst te hebben: de retailsector. Bijzonder, omdat er juist in deze sector heel veel waarde valt te vinden.

 

 

Edelmetalen Ebook
We zien hetzelfde gebeuren als in 2008: goud en zilver dalen, door massale liquidaties in de sector, om ná de crisis als eerste te herstellen. Met het Edelmetalen ebook, tippen we verschillende spelers die er nu heel kansrijk bijliggen.


Het Crash Rapport

In dit rapport geven we u 5 heel concrete tips om uw portefeuille crashbestendiger te maken. Een must read voor iedere belegger!

 


Gaming Ebook

Waar videogames spelen vroeger alleen voor ‘nerds’ was, groeit de industrie als kool en is videogames spelen ondertussen cool geworden. Voor beleggers biedt dit enorme kansen.


Holding Ebook

Voor dit ebook kijken we naar beursgenoteerde beleggingsholdings of investeringsmaatschappijen. Dit zijn holdings die op de beurs noteren en die strategische investeringen doen in andere bedrijven. Het doel van een beursgenoteerde holding is op lange termijn een mooie meerwaarde te boeken voor de aandeelhouders.


De Europese groeimarkt: Polen

Soms zijn er van die beleggingskansen die door de grote massa over het hoofd worden gezien. Unieke plekken, waar het geld vaak nog voor het oprapen ligt. En in Europa? Daar moet je nu naar Polen kijken. In dit ebook leggen we je precies uit waarom.


Obligatie Ebook

Veel te veel beleggers focussen zich op de aandelenmarkt. Dit terwijl de voorbije maanden hebben aangetoond dat een portefeuille uit veel meer dan dat moet bestaan, wil ze stormen kunnen doorstaan. Obligaties vormen een essentieel onderdeel van een gespreide portefeuille. In dit ebook vertellen we u er alles over.


Ebook De Grijze Tsunami

Maak kennis met de grijze tsunami en speel in op een unieke demografische verschuiving, die we in Europa en Noord-Amerika nog niet eerder hebben gezien: massale vergrijzing. Met dit ebook laten we je zien hoe je kan profiteren van de vergrijzing en tegelijkertijd dividenden kan opstrijken tot wel 10%.


Hydrogen Rapport

Voor dit rapport selecteren we bedrijven die goed gepositioneerd zijn om te profiteren van de sensationele mogelijkheden met waterstof. Dat heeft onze leden dit jaar al prachtige rendementen opgeleverd. En dan te bedenken dat de echte revolutie nog moet komen!


Biotech Ebook

Voor de Biotech Blauwdruk heeft ons team fantastische kooptips gevonden die samen goed zijn voor een miljardenkans waar nog maar weinig beleggers vanaf weten. In dit rapport leer je direct waarom ‘Big Pharma’ zich zorgen moet maken over deze kleine en bijzonder kansrijke bedrijven.


Solar Gids

Gebruiken we over 50 jaar, meer, of minder duurzame energie? Dat is natuurlijk een no-brainer: groene en duurzame stroom gaan een steeds grotere rol spelen bij onze energieconsumptie. En slimme beleggers, positioneren zich daar nu alvast op.


Vastgoed van de toekomst

Van marihuanavastgoed tot huizen gericht op senioren en 5G-spelers: in deze vastgoedgids behandelen we de REITs die niet alleen fantastische panden bezitten, maar ook nog eens hard kunnen groeien.


Marihuana Miljonairs Handleiding

De cannabissector is een van de meest interessante groeiverhalen van de komende decennia. Serieuze bedrijven hebben winstmarges waar IEDEREEN jaloers op wordt. Met deze gids bent u in mum van tijd in staat om zelf een Cannabis Portefeuille in te richten.


Ebook: China als energiegrootmacht

De media schrijven er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden. In onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.


Lithium Gids

Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. Binnen 20 jaar zullen er namelijk meer dan 60 miljoen elektrische auto’s per jaar verkocht worden en dit zal zorgen voor een explosieve vraag naar deze 2 grondstoffen. In deze gids geven we 3 concrete aandelentips die hierop inspelen.


Watergids

Het Blauwe Goud – Goldman Sachs, oud-presidenten uit Amerika, Warren Buffett, Dr. Michael Burry; zo’n beetje iedere belegger met een goed gevulde bankrekening investeert in water. En als je deze gids hebt gelezen, begrijp je direct waarom iedereen dit ook wel ‘de belangrijkste investeringstrend van 2020 tot 2040’ noemt. Met onze 5 kooptips positioneer je je perfect om te profiteren van deze trend.

Nu instappen tegen 80% korting!

Al deze beleggingsresearch kost normaal gesproken in totaal ruim 4.100 euro voor 12 maanden.

VIP-lid worden van Beursbrink kost u tijdelijk slechts een schijntje van dat bedrag.

Al voor 800 euro bent u namelijk VIP-lid voor 12 maanden!

En voor 1200 euro heeft u maar liefst 24 maanden toegang tot daadwerkelijk al onze research.

Een koopje, dat een belegger die zichzelf (en zijn portemonnee) een beetje serieus neemt, niet kan laten liggen.

Kijk maar eens goed naar de prijzen die wij normaal gesproken hanteren en wat het kost om al onze Rapporten en Ebooks aan te schaffen:

U ziet het goed: als u normaal gesproken al onze Rapporten en Ebooks koopt, kost dat u voor 12 maanden 4.128 euro!

En dat totale pakket gunnen we u nu tijdelijk voor slechts 800 euro. Dat is een korting van maar liefst ruim 81%!!!

Een ENÓÓÓÓÓÓÓÓRME korting dus!

Zorg dus dat u van deze unieke aanbieding profiteert. Als VIP-lid van BeursBrink krijgt u namelijk:

  • Alle researchproducten die we bij BeursBrink maken
  • Unieke beleggingen die niemand tipt
  • Ongekende rendementen
  • En dat tegen een abnormale korting van 80%

Maar dat is niet alles wat u krijgt als onze VIP.

Bij BeursBrink zitten we voor onze leden namelijk altijd bovenop verschillende ontwikkelingen om zo als een van de eersten in te kunnen spelen op nieuwe trends in beleggingsland.

En als u ons VIP-pakket afneemt, garanderen we u, dat u alle nieuwe Rapporten en/of nieuwe Ebooks die wij tijdens uw lidmaatschap zullen lanceren, er helemaal GRATIS bij krijgt!!!

Als dat geen mooie deal is, weten wij het ook niet meer!

Met het VIP-lidmaatschap krijgt u dus werkelijk toegang tot al onze producten zodat u geen enkele tip van ons hoeft te missen.

Daarnaast hebben we voor u als VIP-lid van BeursBrink nóg een extra service.

U ontvangt namelijk ook onze zeer exclusieve VIP Nieuwsbrief, waarin we u wekelijks bij zullen praten over de markt, onze visie hierop en attenderen op de nieuwste kansen die wij die week gesignaleerd hebben voor onze Rapporten en Ebooks.

Zo heeft u dus niet alleen toegang tot al onze producten, maar weet u ook zeker dat u nooit een van onze beleggingskansen zal missen.

Deze VIP Nieuwsbrief is zeer exclusief en alleen beschikbaar voor beleggers die nu instappen als VIP-lid van BeursBrink.

bestel uw Americas Rapport nu!

Looptijd abonnement:
Kosten abonnement:

75 75
3,13 per maandrapport

Wat krijg ik bij het VIP pakket?

U krijgt gedurende uw abonnementsperiode werkelijk toegang tot al onze producten en tot al onze updates hiervoor. U krijgt zelfs de producten die er nog niet zijn en die we nog moeten uitgeven.

Moet ik het VIP pakket in één keer betalen?

Ja, u zal het VIP-pakket in een keer moeten betalen. U krijgt namelijk ook in een keer toegang tot onze mooie - en zeer waardevolle - beleggingsresearch.

Als ik al abonnee ben, wat dan?

Dan kunt u ook van dit prachtige aanbod gebruikmaken en ???

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.