Beste belegger,

Beleggers zijn rare wezens. Neem bijvoorbeeld particuliere beleggers: die kopen het liefst de grootste bedrijven op de beurs. De Apples en de Amazons van deze wereld.

Bedrijven waar miljoenen ogen op gericht zijn, met wiskundigen en natuurkundigen die computermodellen maken om net wat sneller te handelen dan de rest van de wereld.

Dat is simpelweg een oneerlijk speelveld voor particuliere beleggers. En de reden daarvoor is heel simpel: Wall Street investeert jaarlijks miljarden in analyse- en handelstools. Daar kan je als particuliere belegger slecht tegen opboksen.

Daarom moet je als belegger het speelveld wat eerlijker maken. En dat kan je het makkelijkst doen door te kijken naar een groepje aandelen op de beurs, waar Wall Street niet zo makkelijk aan kan komen: microcraps.

We hebben het dan over bedrijven met marktwaardes van een paar miljoen of meer.

Het perfecte aandeel voor Berkshire

Neem nou een Canadees bedrijf dat op de beurs nog geen 8 miljoen dollar waard is. Inderdaad. Een rasechte microcap.

Toch mag u dit bedrijf beslist niet onderschatten.

Het past namelijk precies in het straatje van de koning van waarde beleggen: Warren Buffett. Alleen kan hij dit aandeel niet kopen.

Maar u wel.

Hoe dat zit? Dat zullen we u vertellen.

Maak nu kennis met een groeibriljant die pole position staat. Voor succes in een markt die binnenkort ruim 80 miljard dollar waard is.

Waarom professionele partijen geen positie kunnen innemen

Let goed op. We presenteren u niet zomaar een microcap.

Deze groeibriljant is de droominvestering voor de succesvolste belegger aller tijden. En dat is geen grap. 

Tenminste als we kijken naar belangrijke eisen die Warren Buffett aan een waarde investering stelt.

 • Sterke marktpositie,
 • Eenvoudig te begrijpen bedrijfsmodel,
 • Goed en betrouwbaar management,
 • Groot groeipotentieel,
 • Op te pakken aan een redelijk prijs.

Dit bedrijf heeft het allemaal. (Maar daarover straks meer)

Toch zit deze groeibriljant niet in de portefeuille van Buffett´s Berkshire Hathaway.

Sterker nog. Geen enkel groot beleggingsfonds heeft een positie in dit bedrijf.

Is dat verbazingwekkend? Zou je wel denken, maar…

There´s more than meets the eye.

Er is namelijk een simpele verklaring voor. Fondsbeheerders kunnen gewoonweg geen positie innemen in dit soort bedrijven. De marktwaarde is daarvoor te klein.

Willen beheerders ze in hun fondsen opnemen, dan moet de positie minimaal een paar procent uitmaken van de totale portefeuille. Met een marktwaarde van ongeveer 8 miljoen dollar gaat dat niet lukken.

Ja, misschien als ze het hele bedrijf overnemen. Maar dat kan niet. Bovendien zou het dan nog maar de vraag zijn of het vereiste percentage wordt gehaald. Investeren kan dus gewoon niet.

Precies ook de reden dat analisten dit soort microcaps niet volgen. Die zijn voor hun niet interessant, want daar kunnen ze geen geld aan verdienen.

Zie hier het lot van veel kansrijke microcaps. De grote jongens laten ze links liggen.

Is dat erg? Nee hoor.

Juist hierom zijn microcaps bij uitstek een feestje voor particuliere beleggers.

Op de microcapstapel zien beleggers groeibriljanten vaak over het hoofd

Maar dan moeten die particuliere beleggers die bedrijfjes wel kunnen vinden.

U voelt hem al. Daar wringt nu net de schoen.

Bedrijfjes zoals in deze presentatie vallen met hun beurswaarde vaak weg in de berg van duizenden microcaps. Het brede publiek ziet ze daarom makkelijk over het hoofd.

Nu is dat voor een groot deel te verklaren doordat dit soort bedrijven niet of nauwelijks in de publiciteit komt. Zoals gezegd, ze worden niet gevolgd door analisten.

Onze groeibriljant vormt daarop geen uitzondering.

U moet dus als belegger maar net op zo’n bedrijf stuiten. Als u bijvoorbeeld toevallig zelf onderzoek doet naar beleggingskansen in een bepaalde markt. Maar de meeste beleggers doen zoiets niet.

Zo kan een Mercedes dus zomaar voor een Dacia worden aangezien…

Maar wees gerust. Daar hebben wij iets op gevonden.

Een kijkje in de markt van een groeibriljant: videobewaking

Voordat we daarop ingaan en we dieper in deze beleggingskans duiken, geven we u eerst wat context. Die helpt u het totaalplaatje te zien: de wereld om deze groeibriljant heen. En die binnen het bedrijf zelf.

Daarna snapt u precies waarom we nu juist dit aandeel presenteren.

Om te beginnen.

Stel u bent bus- of taxichauffeur. Soms een behoorlijk gevaarlijk beroep. Je kunt zomaar een agressieve reiziger of overvaller treffen.

Heel vervelend en vaak traumatisch om zulke situaties mee te maken.

Het liefst zou je die situaties willen voorkomen. En als ze dan toch gebeuren, dan hoop je dat ze zo snel mogelijk de dader pakken.

Maar hoe doe je dat?

Door mee te kijken.

Tegenwoordig kan allerlei technologie in diezelfde bus en taxi worden geplaatst. Ook in de straten waar deze vierwielers rijden. Denk aan camera’s en andere ‘meekijk’-apparatuur.

Door die technologie kunnen de situaties tot op de millimeter teruggekeken en onderzocht worden. Bovendien schrikt de aanwezigheid van die apparatuur slechteriken af.

Het oplossen kan daardoor dus sneller gaan. En er gaat een preventieve werking van uit.

Al met al geeft dat mensen een veiliger gevoel.

De markt voor videobewakingssystemen is in 2023 bijna 83 miljard dollar waard

Camera’s en ‘meekijk’-apparatuur maken de wereld dus een stuk veiliger. En de behoefte aan veiligheid is tegenwoordig erg groot.

In onze huidige wereld is meekijken inmiddels big business. Het gebruik van videobewakingssystemen neemt dan ook een vlucht.

De zogenaamde markt voor Video Surveillance Systems (VSS) was in 2018 zo’n 37 miljard dollar waard. En die zal tot 2023 in waarde stijgen tot zelfs ruim 82 miljard. Dat is een stijging van bijna 125%.

Die groei is logisch. Want videobewaking wordt steeds meer toegepast in onze wereld. Denk aan:

 • Gebouwen,
 • Woningen,
 • Verkeer,
 • Kleding (ja, u leest het goed).

Over naar de hoofdrolspeler van dit verhaal. Want als belegger wilt u nu natuurlijk weten wat diens kansen in deze groeimarkt zijn.

Waarin een klein bedrijf groot kan zijn

In het groeigeweld van de videobewakingsmarkt is dus ook onze groeibriljant actief. Je mag het gerust een virtuoos op dit gebied noemen.

Deze alleskunner richt zich op de bescherming van:

 • mensen in het verkeer (in busvervoer, schoolbussen, treinen, transportvoertuigen en bij de politie),
 • landsgrenzen (met vliegtuigen, schepen, Homeland Security-toepassingen),
 • gemeenten en overheden (bijvoorbeeld tegen valse verzekeringsclaims).

Dat doet het vooral met high-definition (HD) draadloze videobewaking en veiligheidsoplossingen. En daarvoor verkoopt en installeert het sensoren, video systemen in voertuigen en zelfs body camera’s.

Op zich niet heel bijzonder.

Totdat je realiseert, wat je met al die gegevens kan doen.

Het bedrijf blinkt namelijk uit in systemen die waarde halen uit de gegevens. Zeg maar de informatie die wordt verzameld met de geïnstalleerde mobiele camera’s.

Met software voor het managen van incidenten wordt informatie van realtime video-, mapping-, audio- en voertuigsensoren gesynchroniseerd. Zo krijg je snel en makkelijk een totaalbeeld van een incident.

Wel zo fijn.

Stel dat twee voertuigen tegen elkaar geknald zijn. Dan levert dat altijd een boel papierwerk op. En dat is nog maar het begin. Want daarna start het vingerwijzen en ‘who-done-it’. Een kostbaar getouwtrek dat lang kan duren.

Maar met de oplossingen van deze ‘Asterix’ is de schuldvraag een koud kunstje.

De game-changer van deze groeibriljant: de perfecte getuige

Het paradepaardje van onze groeibriljant is toch wel een nieuw videobewakingssysteem dat op schoolbussen in Noord-Amerika gebruikt kan worden. Nou kunt u denken. Schoolbussen, wat is daar nu zo interessant aan?

Allereerst: dit bedrijf is in Noord-Amerika marktleider in de schoolbussen-videobewakingbusiness.

(Onthoud dit. Want het is belangrijk voor het vervolg van deze analyse.)

Daarnaast is er nog een heleboel interessant aan schoolbussen. Leest u maar even mee.

 • In de VS verzorgen schoolbussen jaarlijks 10 miljard ritten voor schoolgaande kinderen.
 • Dagelijks vervoeren 475.000 schoolbussen er 26 miljoen kinderen.
 • Maar de veiligheid van die schoolkinderen tijdens het vervoer is een groeiende zorg.
 • Zo waren er in 2017 maar liefst 14 miljoen incidenten met motorvoertuigen die de stoptekens van schoolbussen negeerden. Helaas zelf enkele met dodelijke afloop.

Nu zit op alle schoolbussen een arm met een stopteken. Zodra de bus stopt, gaat die arm uit. Dat is voor overig verkeer het teken om te stoppen. Zodat de schoolkinderen veilig kunnen uitstappen en oversteken.

Helaas zijn er dus een heleboel bestuurders die het stopteken negeren. En die kwamen er bijna allemaal mee weg. Want het was knap lastig bewijzen dat iemand de overtreding heeft begaan.

U merkt het: we schrijven ‘kwamen’ en ‘was’. Het feest (voor zover je daarvan mag spreken) is namelijk voorbij voor deze overtreders.

Het bedrijf dat wij in de picture hebben, heeft de ultieme oplossing voor dit probleem: de perfecte getuige. Om precies te zijn een camerasysteem dat vanuit verschillende hoeken het passerende verkeer filmt.

Glashelder, dag en nacht.

Dit systeem is een game-changer: het zal zorgen voor een veiligere omgeving voor schoolgaande kinderen

Zo is er voor overtreders geen ontkomen meer aan. Als er een incident is, dan kan de situatie tot op de millimeter worden nagebootst: voertuig, tijd, plaats en kentekennummer staan allemaal op film.

Mag dat filmen zomaar?

Ja.

Die systemen mogen op schoolbussen worden geplaatst als een staat daarvoor toestemming geeft.

Dat gaat dus helaas niet eventjes makkelijk landelijk in een keer. Maar de eerste 15 staten hebben inmiddels toestemming gegeven en de volgende serie komt er al aan.

Gelukkig is er geen landelijke uitrol nodig om bijzonder winstgevend te zijn.

Herpositionering = homerun: nu al 2 contracten samen goed voor 40% omzetstijging!

Want beseft u wel……

Een enkele staat kan al voor een gigantische omzetstijging zorgen.

We bespreken hier namelijk een klein bedrijf met een jaaromzet van ongeveer 8 miljoen dollar. Als die met zijn game-changer een paar grote jongens als klant weet binnen te halen…

Bovendien moet u weten: het aantal verkochte schoolbussen groeit al 7 jaren achtereen (grafiek).

 

Prachtige vooruitzichten dus.

Inmiddels zijn de eerste 5 contracten voor installatie van de ‘game-changer’ afgesloten. De volgende 20 zijn al onderweg.

Het mooie is dat het bedrijf niet alleen geld verdient met verkoop en onderhoud van de systemen. Nee, het krijgt ook nog eens een groot percentage van alle boetes die kunnen worden uitgedeeld dankzij de systemen.

Genoeg over de details. Over naar waar het werkelijk om gaat: de keiharde pegels.

Voor een microcap met een jaaromzet van ongeveer 8 miljoen dollar kan eigenlijk 1 contract al zorgen voor een omzetexplosie. Exact wat nu aan het gebeuren is.

Dit bedrijfje heeft namelijk flink geïnvesteerd in herpositionering: uitbreiding naar nieuwe markten in de videobewaking en de ontwikkeling van nieuwe producten (waaronder dus de game-changer).

Daar plukken ze nu al de vruchten van: het eerste kwartaal van fiscaal jaar 2019 was meteen het beste eerste kwartaal ooit.

Grote namen en contracten werden binnengehaald. Twee contracten alleen al brengen samen 3,2 miljoen dollar omzet in het laadje.

Dat is maar liefst 40% omzetstijging!

En meer contracten zijn onderweg.

Inmiddels heeft deze groeibriljant 3.500 klanten. Bovendien zijn al 100.000 van haar apparaten geïnstalleerd bij die klanten.

Gepositioneerd als een Mercedes, maar gewaardeerd als een Dacia

Goed. Het verhaal is u nu wel duidelijk.

Deze micro-cap staat er fantastisch voor.

Om dat maar even uit te drukken in Warren Buffett eisen voor een waardeinvestering:

 • Sterke marktpositie. Het bedrijf is aanwezig in alle videobewakingsdeelmarkten en is markleider in de schoolbussenbusiness (waar het ook nog eens een game-changer heeft gelanceerd).
 • Eenvoudig te begrijpen bedrijfsmodel. Deze groeibriljant verkoopt, installeert en onderhoudt camera’s en sensoren op voertuigen en koppelt die met systemen die de verzamelde informatie kunnen analyseren en interpreteren. Zo probeert het de (reizigers)wereld een stukje veiliger te maken.
 • Goed en betrouwbaar management. De leiding heeft visie en koos op het juiste moment voor herpositionering: nieuwe producten (waaronder de game-changer) werden gelanceerd en nieuwe markten betreden. Dat heeft nu al tot nieuwe klanten en contracten geleid (waaronder 40% extra omzet!).
 • Groot groeipotentieel. De videobewakingsmarkt groeit snel. Dit bedrijf noemen we niet voor niets een groeibriljant: het is de leider in de schoolbussenmarkt, is inmiddels actief in andere markten, haalt grote jongens binnen als klant en sluit miljoenendeals.
 • Op te pakken aan een redelijk prijs. De huidige aandelenkoers staat rond de bodem (en daar willen we het zo nog even met u over hebben). Koopje dus!

Het bedrijfje slaagt dus met vlag en wimpel. Voor de ‘belangrijke-Buffett-eisen-test’.

Sterker nog…. het bedrijf noteert nu aan bodemprijzen.

Waarom? Omdat beleggers soms rare wezens zijn….

We zijn het er over eens dat dit bedrijfje niet op de radar van beleggers staat, omdat het niet in de publiciteit komt.

Toch zijn er investeerders en die waarderen dus het aandeel op nog geen 10 dollarcent.

Daar kunnen wij met onze pet niet bij. Beleggers schatten het bedrijf totaal niet op waarde. Ondanks de prachtige resultaten en het fantastische toekomstperspectief staat de koers van het aandeel op de bodem.

Over ONDERWAARDERING gesproken!

Even een korte financiële analyse (op basis van cijfers uit 2018), om u een beeld van de onderwaardering te geven.

De marktwaarde van deze groeibriljant is ongeveer 8 miljoen dollar.

Op de balans staan:

 • Cash: 4,6 miljoen dollar
 • Openstaande (te ontvangen) rekeningen: 1,9 miljoen dollar
 • Schulden: 0,7 miljoen dollar

En de omzet op jaarbasis is zo’n 8 miljoen dollar.

Halen we de schulden van de cash en te ontvangen bedragen af: (4,6 + 1,9) -/- 0,7 dan houden we 5,8 miljoen dollar over. Dat bedrag is het bedrijf sowieso ‘intrinsiek’ al waard.

Als we dat bedrag nu eens van de huidige markwaarde afhalen. Dan resteert 2,2 miljoen dollar. En dat is het bedrag waaraan beleggers vandaag de dag dus de rest van de business van deze groeibriljant waarderen.

Terwijl onlangs nog twee nieuwe contracten zijn gesloten met een gezamenlijke waarde van 3,2 miljoen dollar…

Nog een paar van die contracten en de koers explodeert met 100%, zo niet honderden procenten.

Let wel: dit bedrijf heeft 3.500 klanten en staat pole position om te profiteren van de videobewakingsgroeimarkt.

Een verdere toelichting lijkt ons overbodig.

Besef 1 ding heel goed: lag de aandelenkoers van deze microcap 1.000 keer hoger, dan zouden de fondsbeheerders direct instappen!

Maar ja, aan de huidige koers kunnen ze dat dus niet.

Vergis u niet, dit is het perfecte moment om deze groeibriljant op te pikken.

Spot groeibriljanten als deze met het USA Rapport

Als u zonder moeite dit soort beleggingskansen wilt spotten. Weet dan dat er zoiets bestaat als het USA Rapport.

In het USA Rapport presenteren wij kleine bedrijven die nog niet op de radar staan bij het grote publiek. Dit soort kansrijke bedrijfjes vinden wij door uitgebreide research te doen.

Het resultaat van die research bieden wij dus aan in een rapport. En dat verschijnt maandelijks.

(Naast de USA schrijven wij trouwens ook rapporten over dit soort kansrijke bedrijfjes in België, Frankrijk en Nederland.)

Op die manier geven wij beleggers toegang tot analyses van bedrijven en sectoren die door de grote beleggingsboeren niet worden gevolgd.

U krijgt toegang tot het USA Rapport als u zich abonneert.

Dat kan al vanaf 59 euro. Voor 3 maanden.

bestel uw USA Rapport nu!

Looptijd abonnement:
Kosten abonnement:

59 59
2,46 per maandrapport

Het USA Rapport: exclusieve beleggingstips en met veel extra’s

Eenmaal abonnee ontvangt u, naast de beleggingstip uit deze analyse en het maandelijkse rapport:

 • Toegang tot alle tips in het USA Rapport en
 • daarmee toegang tot de modelportefeuille.
 • Wekelijks een nieuwsbrief met een uitgebreide update over de modelportefeuille.

Maar dat is nog lang niet alles.

Rapporten en de modelportefeuille zijn namelijk exclusief beschikbaar voor onze abonnees. En die zijn alleen via een eigen inlogcode toegankelijk. Dit betekent ook dat alleen een select gezelschap de hele historie van de USA Rapporten en de portefeuille kan bekijken.

We zijn er nog niet hoor.

Als abonnee mag u zich ook verheugen op berichten per email als:

 • Er nieuws is dat impact heeft op de koers van een van de tips,
 • We posities wijzigen: (bij)kopen, verkopen of sluiten.

En alsof dat nog niet genoeg is.

Dat alles dus al vanaf slechts 59 euro, betaling ineens. Voor 3 maanden.

Omgerekend is dat nog geen 5 euro per week. Een bedrag waar u vandaag de dag geen enkel beleggersweekblad kunt kopen, met zulke ‘benefits’.

Laat staan met tips die uw vermogen een flinke boost kunnen geven.

Mocht u na die 3 maanden willen stoppen. Om welke reden dan ook. Dan is dat zo gepiept. Twee muisklikken verder heeft u uw abonnement stopgezet. U betaalt dan niet meer voor een volgende periode.

Voor de prijs van een cappuccino per week exclusieve toegang tot de toppers van morgen: het USA Rapport

Trouwens…..

U kunt ook een abonnement voor een langere periode nemen. Bijvoorbeeld voor 12 of 24 maanden.

Voordeel daarvan:

 • U hoeft niet steeds elke 3 maanden uw abonnement te verlengen en
 • het is nog goedkoper ook, want een langere abonnementsduur komt met een korting.

Voor 12 maanden betaalt u namelijk 149 euro ineens. Omgerekend is dat net iets meer dan 3 euro per week. Gaat u voor 24 maanden, dan betaalt u omgerekend 2,60 euro per week.

Sta pole position om in deze microcap groeibriljant te investeren

Hoe dan ook. Kijk even wat het beste bij u past.

Maar aarzel niet te lang.

Groeibriljanten als deze kunnen zo ineens op de radar van de massa komen. En u hoeft geen grote fantasie te hebben. Om te raden wat er dan met de koers van het aandeel gebeurt.

Zorg ervoor dat u die massa voor bent.

Laat de prijs van het USA Rapport geen issue zijn. Want al voor omgerekend de kosten van een tas vol boodschappen zit u pole position. Voor het inleggen van een order voor de groeibriljant uit deze analyse.

Gaat de koers stijgen, dan heeft u die kosten er binnen no time weer uit.

bestel uw USA Rapport nu!

Looptijd abonnement:
Kosten abonnement:

149 149
6,21 per maandrapport

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.