Beste investeerder,

Begin januari gaven wij op deze pagina aan dat beleggers vóór 10 januari een positie moesten opbouwen. Beleggers die dat hebben gedaan, hebben winsten kunnen realiseren tot 70%.

Voor 10 januari zou er een belangrijke deal worden getekend. De koers was in anticipatie daarvan al opgelopen. En beleggers die hebben gevolgd, konden mooie winsten bijschrijven. Wij hebben namelijk aangegeven om winsten te nemen en een positie aan te houden voor de lange termijn.

Maar de beurs, biedt ons momenteel een tweede instapkans! De koers is namelijk wat teruggevallen, waardoor het weer heel dicht tegen onze koopzone aanhikt.

Hoe het ook alweer zit?

Het gaat om een piepklein bedrijfje op de beurs, dat bij goedkeuring van de deal dit jaar nog stappen kan zetten om naar de Nasdaq te gaan.

En het mooiste van alles? Beleggers zitten te slapen.

Daarom ook dit bericht.

Laten we eerst even kijken naar dit kleine bedrijfje dat nog voor geen halve dollar per stuk over de toonbank gaat.

Major League in E-sports met deze microcap

Esports is al langer een hot topic op Wall Street. Hoe vreemd het ook klinkt: wedstrijdverslagen van video games trekken heel veel kijkers en er is enorm veel ruimte voor verdere groei.

Beleggers die twintig jaar geleden op de beurs begonnen, konden zich toen niet voorstellen dat een portefeuille ook zou moeten bestaan uit bedrijven die zich richten op gaming.

En toch is het zo. Want gaming is een miljardenindustrie, die goed is voor miljarden gebruikers:

 

Dit zijn groeicijfers waar je als belegger heel blij van mag worden. En het onderstreept wat een select groepje investeerders al langer in de smiezen hebben: gaming is big business aan het worden. Waarbij het niet lang meer zal duren, voordat virtuele wedstrijden net zo populair zijn als de eredivisie.

Gamingbedrijven profiteren; deze microcap heeft een wilde rit voor de boeg

Wie wilt profiteren van de gamingindustrie kan dat op verschillende manieren doen. Een van de simpelste manieren is gewoon door een mandje met aandelen te kopen, dat zich richt op de games of de consoles. Denk hierbij aan aandelen zoals EA, Take Two of Blizzard.

Maar er is ook een andere manier. En dat brengt ons bij de aandelentip uit het Americas Rapport. Wij hebben namelijk een kleine microcap gevonden, die snel een van de grotere spelers op het gebied van E-sports zal worden

Om nog maar eens te onderstrepen dat dit momenteel nog een klein bedrijfje is.. hoeven we alleen maar naar de aandelenkoers te kijken.

Momenteel wisselt een aandeel voor nog geen $0,60 van eigenaar.

Kijk, de absurd lage marktwaarde van dit bedrijf is iets waar we later nog op terugkomen. Voor nu is het belangrijk om te realiseren, dat een van de grote redenen dat dit bedrijfje nog zo klein is op de beurs, vooral wordt veroorzaakt door onwetendheid bij beleggers.

Veel beleggers denken namelijk dat inspelen op gaming, vooral kan door de softwarebedrijven te kopen. Maar vergeten dat er serieus geld wordt verdiend met een subsector van gaming: E-sports.

De nieuwe entertainmentbedrijven: Esports straks net zo gewoon als sportzenders

Esports groeit als kool en is voor ons een interessante manier om op gaming in te spelen. Aan de ene kant pak je met Esports een hele interessante demografie: jongeren.

Veel entertainmentzenders hebben het moeilijk om een jongere doelgroep aan zich te binden. Zonde, want iedereen in de mediawereld weet dat heel veel bedrijven graag schuiven met grote zakken geld om jongeren te bereiken.

Esports valt daarin heel positief op. De groei is indrukwekkend, vooral als je realiseert dat meer dan 60% van de kijkers een leeftijd heeft tussen de 18-34.

Naast de indrukwekkende groeicijfers en unieke manier waarop Esports jongeren weet te binden, is er nog een punt waarom wij graag investeren in een Esportbedrijf.

Het grote voordeel van een Esportbedrijf

Niet iedere game is een hit. En een van de grootste uitdagingen voor gamingbedrijven, is vooral dat een game maar één keer geld oplevert. Op het moment dat iemand de game koopt. Maar dat is een eenmalige koop.

Natuurlijk kan er nog geld worden verdiend met virtuele goederen (in-game sales). En dat is een hele lucratieve business. Maar het geeft wel aan dat een gamingbedrijf constant games moet maken die aanslaan.

Dat zien we op de beurs ook. Een gamingbedrijf zoals Activision Blizzard, dook eind 2018 flink omlaag na de populariteit van een game die door een ander bedrijf was gemaakt, waarbij de populariteit van hun eigen games daalde.

Nu is het natuurlijk zo dat beleggers in Activision niets te klagen hebben. En we geven het voorbeel van Blizzard niet om te insinueren dat Blizzard een slecht bedrijf is.

We willen u alleen maar meegeven dat een gamingbedrijf altijd afhankelijk is van een hoge score in de populariteitswedstrijd van gamers.

Een Esportbedrijf, heeft dat veel minder. Dat verdient namelijk geld, op het moment dat veel kijkers afstemmen op een livestream of wedstrijduitzending.

En laat dat nu vooral een trend zijn die flink groeit: consumenten die kijken naar games.

Waarom deze microcap interessant is…

Goed, we weten nu waarom wij kijken naar een investering in de Esport-sector. Het is niet alleen een sector die groeit als kool, maar ook heel duidelijk jongeren weet te bereiken. Iets wat voor immense diversificatie in ieders portefeuille kan zorgen.

Kijk zelf maar eens in uw portefeuille en vraag dan maar af welk bedrijf zich zo puur focust op jongeren? Dat soort bedrijven, zijn vrij zeldzaam.

En het bedrijf dat wij in het Americas Rapport bespreken, voldoet aan alle criteria.

Nu is het zo, dat dit kleine bedrijfje bijna bij niemand op de radar staat. Dat is niet heel vreemd, omdat het een microcap is.

Met een marktwaarde van nog geen 20 miljoen, is dit een klein bedrijf. En met een beurskoers rond de 0,60 dollar, is dit absoluut geen Shell of Unilever.

Het grote contract is bijna getekend

Abonnees van het Americas Rapport, hebben vorig jaar al research gekregen over dit bedrijf. Het Americas Rapport is een publicatie van BeurBrink, waarbij we iedere maand een nieuwe kooptip uitsturen gericht op Amerikaanse, Canadese, Zuid-Amerikaanse of Caribische bedrijven.

Met wekelijkse updates en alerts, is it voor smallcapbeleggers die blootstelling willen aan dollarposities, een must-have.

Wij hebben dit bedrijfje in het laatste kwartaal van 2019 al getipt. En in de tussentijd zijn alweer winsten tot 70% genomen!

En nu komt het mooie: de koers is momenteel weer wat teruggevallen, waardoor we weer heel dicht tegen onze koopzone zitten.

Beleggers krijgen dus een tweede kans!

Hoe dat komt? Het contract is iets uitgesteld, maar dat is geen afstel. Terwijl veel beleggers de beweging omhoog – net als wij – hebben aangegrepen om wat winsten te nemen, vergeten ze weer in te stappen als de koers daartoe een kans biedt.

Wij niet. En herhalen nog maar eens… dat dit onze conviction buy is voor 2020. De post-valuation ziet er goed uit…

Conviction buy voor 2020

En wat er dan precies zal gebeuren? Dit kleine bedrijfje, gaat dan samen met twee andere bedrijven om een van de grotere e-sport companies te worden. Alleen dat is al uniek: een pure play E-sport gericht op:

  • Esports (en de data die hierbij komt kijken)
  • Een Esports Arena in Miami (zodat de ‘atleten’ kunnen gamen in een Arena van dit bedrijf)
  • Een productiemaatschappij voor mobiele games
  • Tientallen patenten voor mobiele games
  • En nog veel meer

De volledige research is natuurlijk voor abonnees van het Americas Rapport beschikbaar, maar wat duidelijk mag zijn: dit is een bedrijf dat straks een powerhouse wordt voor esports. En daarmee een rit naar de Nasdaq heel waarschijnlijk gaat maken.

Alleen al hierdoor, is dit voor ons een absolute ‘conviction buy’, voor 2020.

Direct toegang tot de tip met flinke korting?

Deze tip is direct te downloaden, als abonnee van het Americas Rapport. En ben je nog geen abonnee? Dan hebben we goed nieuws.

Het is mogelijk om te abonneren tegen een heel scherp prijsje. Normaliter rekenen we voor het Americas Rapport 249 euro. Momenteel hebben we een kortingsactie lopen, waarbij het abonnement slechts 129 euro kost.

Wat je daarbij krijgt?

Iedere maand een nieuwe kooptip (of meer)

Wij vinden dat iedereen waar voor z’n geld moet krijgen. En met duizenden smallcaps in America, Canada, Zuid-Amerika en de Caribbean, krijg je bij ons iedere maand minimaal één kooptip. Dat zijn altijd micro-, small-, of midcaps.

Wekelijkse updates van posities

Iedere week sturen we een update van een (of meerdere) van onze posities uit de selectielijst. Dat doen we direct via de mail, zodat je niet eerst hoeft in te loggen.

Alerts bij verkoop of wijziging

Natuurlijk krijg je ook een alert zodra we een positie wijzigen. Bijvoorbeeld als we winstnemen, bijkopen of overnamenieuws. We houden je goed op de hoogte!

De selectielijst altijd online bekijken!

Via het dashboard op BeursBrink.com, krijg je ook toegang tot alle archiefedities. Zodat je alle eerdere kooptips ook kunt inzien. En belangrijker: je ziet dan ook de volledige selectielijst.

Alle koersen worden ieder uur bijgewerkt, zodat je altijd een goed overzicht hebt van de posities.

Abonneer nu en begin 2020 goed

Het is heel gemakkelijk om direct te abonneren. Je krijgt dan toegang tot alle eerdere kooptips, inclusief alle research over onze conviction buy voor 2020.

bestel uw Americas Rapport nu!

Looptijd abonnement:
Kosten abonnement:

249 249
10,38 per maandrapport

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.