CYBER MONDAY DEAL
Edelmetalen Ebook Vastgoed van de toekomst
Growth ebook

China als Energie Grootmacht

De media schrijft er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden. En in onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.

Lees onbeperkt ebooks voor een vast bedrag per jaar

  • Kies een Library Pass die bij u past
  • Krijg toegang tot alle ebooks binnen uw Library Pass
  • Ebooks worden regelmatig geüpdatet en blijven dus actueel

Ebook los kopen

149

Altijd de laatste update

Wij updaten onze ebooks regelmatig. Ontvang altijd de laatste versie via e-mail, of download deze vanuit uw persoonlijke Ebook omgeving.

De media schrijft er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden.

De eerste stappen zijn al gezet: China is druk bezig om met nieuwe partners de rol van Amerika over te nemen. Het land heeft al grote contracten afgesloten met andere wereldmachten.

Er wordt zelfs al olie verhandeld in yuans, een bijzondere verschuiving: 70 jaar lang werd alles in dollars afgehandeld.

Het zijn de eerste tekenen van een nieuwe energiemacht in de wereld. China. Het land dat straks bijzonder veel energie nodig heeft, positioneert zich daar nu al voor. En in onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.

Andere Growth Ebooks

Bekijk alle Growth ebooks

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.