Shoppend naar value Dieter's Value Pack

BundelBeursBrink Energy Pack

In dit pakket zitten alle Energy ebooks van BeursBrink: De Solar Revolutie, Vanadium en het Lithium en Kobalt Handboek. Natuurlijk voorzien van LifeTime Garantie: iedere nieuwe versie van deze boeken worden u gratis toegestuurd in de toekomst.

4 Ebooks voor

339 € 566

Ontvang alle onderstaande Ebooks!

Al onze ebooks met Lifetime Garantie

Wij updaten onze ebooks regelmatig. Ontvang altijd de laatste versie via e-mail, of download deze vanuit je persoonlijke Ebook omgeving.

De Solar Revolutie

Gebruiken we over 50 jaar, meer, of minder duurzame energie? Het is natuurlijk een no-brainer: groene en duurzame stroom gaan een steeds grotere rol spelen bij onze energieconsumptie. En slimme beleggers, positioneren zich daar nu alvast op.

De slimme MEGA batterij – het Vanadium Rapport

Nog nooit van vanadium gehoord? Dat zal in de komende jaren wel gaan veranderen. Het kneedbaar grijs-witte metaal is nu vooral bekend als legeringselement. En we kunnen zonder blikken of blozen stellen, dat geen enkel ander metaal in de 20e eeuw zoveel invloed heeft gehad op de maatschappij als vanadium. En nu staat vanadium aalweer aan de vooravond van een nieuwe revolutie. Voor schone energie.

De media schrijft er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden. En in onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.

China als Energie Grootmacht

Slimme beleggers positioneren zich nu al voor deze gegarandeerde vraagexplosie. En met het Lithium Handboek, gaan we in op de drie aandelen die perfect in staat zijn om te profiteren van deze trend.

De Lithium & Kobalt gids

Het gaat om pure spelers (bedrijven die zich echt toeleggen op deze productie en het niet als bij-product produceren) in de kobalt en lithiumindustrie. Een absolute must have voor iedere grondstofbelegger.

BeursBrink Energy Pack

339 €566