Shoppend naar value De Grijze Tsunami

BundelBeursBrink Commodities Pack

Naast het Blauwe goud, ook investeren in het Witte Goud, het Groene goud en Vanadium? Omdat u vandaag de Water Gids heeft gekocht, krijgt u eenmalig (en zeer tijdelijk) de kans om de andere commodity-ebooks van BeursBrink te kopen tegen een enorme korting.

3 Ebooks voor

199 € 417

Ontvang alle onderstaande Ebooks!

Al onze ebooks met Lifetime Garantie

Wij updaten onze ebooks regelmatig. Ontvang altijd de laatste versie via e-mail, of download deze vanuit je persoonlijke Ebook omgeving.

De cannabissector is een van de meest interessante groeiverhalen van de komende decennia. Serieuze bedrijven hebben winstmarges waar IEDEREEN jaloers op wordt. We hebben het over productiekosten die soms zo laag liggen als 0,92 dollar per gram. En verkoopprijzen die richting de 8 dollar per gram schieten.

Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. In deze gids geven we 3 concrete aandelentips die inspelen op lithium en kobalt.

Nog nooit van vanadium gehoord? Dat zal in de komende jaren wel gaan veranderen. Het kneedbaar grijs-witte metaal is nu vooral bekend als legeringselement. En we kunnen zonder blikken of blozen stellen, dat geen enkel ander metaal in de 20e eeuw zoveel invloed heeft gehad op de maatschappij als vanadium. En nu staat vanadium aalweer aan de vooravond van een nieuwe revolutie. Voor schone energie.

BeursBrink Commodities Pack

199 €417